Cannot launch instance in Sydney region

administrator's Avatar

administrator

16 Dec, 2012 09:53 PM

I am trying to launch an instance of an AMI in Sydney but I cannot choose the Sydney availability region. It comes back with the EU region.

  1. Support Staff 1 Posted by Ylastic on 16 Dec, 2012 09:56 PM

    Ylastic's Avatar

    Is Sydney selected on your Ylastic settings --> regions page? Also is this is a private or a public AMI?

  2. 2 Posted by administrator on 16 Dec, 2012 09:58 PM

    administrator's Avatar

    > Is Sydney selected on your Ylastic settings --> regions page?
    Yes, strange enough Europe is NOT selected.

    > Also is this is a private or a public AMI?
    Private

    On Mon, Dec 17, 2012 at 10:56 AM, Ylastic <
    [email blocked]> wrote:

    > Is Sydney selected on your Ylastic settings --> regions page? Also is this
    > is a private or a public AMI?

  3. Support Staff 3 Posted by Ylastic on 16 Dec, 2012 10:13 PM

    Ylastic's Avatar

    Looking into this.

  4. Support Staff 4 Posted by Ylastic on 16 Dec, 2012 11:13 PM

    Ylastic's Avatar

    Seems like a JS cache issue. I see the right region show up when I try this. Could you please try refreshing the images page and try it again?

    thanks

  5. 5 Posted by administrator on 16 Dec, 2012 11:27 PM

    administrator's Avatar

    Have tried again. Works now! Thank you!

  6. Support Staff 6 Posted by Ylastic on 16 Dec, 2012 11:29 PM

    Ylastic's Avatar

    Great.

    thanks!

  7. Ylastic closed this discussion on 16 Dec, 2012 11:29 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac